Sankofa Counseling BVCrisishulp Jeugd

Crisishulp Jeugd bij Sankofa Counseling

 

Bij Sankofa Counseling begrijpen we dat crisissituaties plotseling en overweldigend kunnen zijn. Onze crisishulpverlening is speciaal ontworpen om snel en effectief ondersteuning te bieden aan jongeren en hun families die zich in een crisissituatie bevinden. Ons team van ervaren professionals staat klaar om onmiddellijk in te grijpen en stabiliteit te brengen in chaotische situaties. We bieden directe interventies die gericht zijn op het veiligstellen van de situatie en het bieden van emotionele ondersteuning.

 

  • 24/7 Bereikbaarheid

Crisissen houden zich niet aan kantooruren. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Of het nu midden in de nacht is of in het weekend, wij zijn er om te helpen wanneer u ons het meest nodig heeft.

 

  • Veiligheid en Stabiliteit

Onze eerste prioriteit is altijd de veiligheid van de jongere en de betrokken gezinsleden. We zorgen voor een veilige omgeving en werken aan het stabiliseren van de situatie door middel van praktische oplossingen en emotionele ondersteuning.

 

  • Emotionele Ondersteuning

Crisissituaties gaan vaak gepaard met intense emoties. Onze professionals bieden empathische en begripvolle ondersteuning om jongeren en hun families te helpen omgaan met angst, verdriet en verwarring. We luisteren zonder oordeel en bieden een veilige ruimte voor iedereen om hun gevoelens te uiten.

 

  • Samenwerking

Vaak is er een bredere ondersteuning nodig om een crisis op te lossen. Wij werken nauw samen met andere professionals om een geïntegreerde aanpak te garanderen. Zo zorgen we ervoor dat alle aspecten van de crisis worden aangepakt en dat er een duurzaam hersteltraject wordt ingezet.